T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / BOZKIR - Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon
0332 426 2608
Belgegeçer
0332 426 2608
WEB
https://bozkirlokmanhekim.meb.k12.tr
Adres
Yukarı Mahalle 50034. Sokak No6/1 Bozkır Devlet Hastanesi Karşısı Bozkır/KONYA
Vizyon
Gelişen teknolojiyi takip eden, mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, insanları seven, iletişim becerisine sahip, sağduyulu sağlık personeli yetiştiren, Türk toplumunun refah ve mutluluğunu artıran; öte yandan milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmayı destekleyen ve hızlandıran ve nihayet Türk milletini çağdaş uygarlığın seçkin bir ortağı yapacak bir eğitim-öğretim kurumu olmak.
Misyon
Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, insanlara ve hayata tebessümle bakan, çevresine hep pozitif enerji veren, güvenilir, fedakâr, herkese eşit sağlık hizmet veren, birey ve toplumun sağlık bakım ihtiyaçlarını yenilikçi yaklaşımlar doğrultusunda değerlendirebilen, etik değerlere sahip, toplumsal değerlere ve hasta haklarına saygılı, mesleki becerileri gelişmiş, dürüst, kararlı, üretken, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere saygılı, ülke geleceğini biçimlendiren, kendine güvenen, çağdaş düşünceye sahip, son derece donanımlı ve çağın getirdiği modern bütün mesleki birikimlere sahip, güçlü ve örnek sağlık elemanları yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :11
Öğrenci :147
Derslik :12
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1374
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08.30-17.30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İl Merkezine her yarım saatte özel firma minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. ilçe merkezinden okulumuza saatte bir Konya Büyükşehir Belediyesinin otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Konya il merkezine 119 km uzaklıktadır. Okulumuz Bozkır İlçe merkezine 2 km uzaklıkta olup Bozkır Devlet Hastanesi´nin karşısındadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır