KONYA / BOZKIR - Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Hoş geldin 11 Ayın Sultanı

Mrt

Okulumuz Lokman Hekim MTAL Türk Dili ve Edebiyat Zümresi “Dilimizin Zenginlikleri” adlı projeye okulumuzdan gönüllü katılan öğrenciler ile başlamıştır.

Ara

Okulumuz bünyesinde öğretmenlerimiz için 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması Gerçekleştirildi

May

Okulumuz kariyer günleri kapsamında Bozkır Devlet Hastanesi çalışanları 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize konferans vermiştir. Konferans aracılığıyla öğrencilerimiz hastane personelinin meslekleri ve çalışma hayatları hakkındaki merak ettiklerini öğrenme fırsatı elde etmişlerdir. Ayrıca kariyer hedeflerini belirleme yolunda önemli bir adım atmışlardır. Bozkır Devlet Hastanesi çalışanlarından olan:

Mehmet Ali Dinç, Huriye Ürkmez, Saliha Sayar, Cem Cesim, Melek Alakaya, Ayşe İlçeli, Ayşe Doğan, Hande Akın, Esra Gümüş ve Emine Erdal' a çok teşekkür ederiz.

Ock

Resim ve Şiir Yarışması´nda dereceye giren öğrencilerimiz belli oldu. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder bir ömür başarılarının devamını dileriz.

Ock

"Okulca Birlik Olduk Bir Yetime Kardeş Olduk" Projesi kapsamında İHH(İnsani Yardım Vakfı) aracılığıyla ülkemizden bir yetime bir yıllık sponsor olundu.

Ara

"Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları Projesi" kapsamında Karayahya İlkokulu ziyaret edildi.

Ara

"Sosyal Yardımlaşma ve Kardeş Köy Okulları Projesi" kapsamında Sorkun İlkokulu ziyaret edildi.